Dynamo a Chemipro nezaváhaly a drží se na čele

Dynamo a Chemipro nezaváhaly a drží se na čele

Další hrací týden 1. ligy začal v divizi střed již ve středu, kdy se odehrály tři sváteční zápasy. První dvě místa tabulky zůstávají neměnná, Chemipro Chrudim a Dynamo Pardubice si totiž připsaly plný bodový zisk.

Sváteční den začal na zimním stadionu v Chrudimi duelem Chemipra s Hlinskem, v němž se sice hostům v první části dařilo držet krok, ale Chrudim dokázala dotáhnout utkání do vítězného konce. Stejným poměrem skončil zápas mezi Eagles Chrudim a Poličkou, tentokrát se ale radovalo hostující mužstvo, pro které to byl první zápas v sezoně. Dynamo Pardubice se velice rychle vrátilo do čela tabulky, když v utkání s Úhřeticemi odpovědělo na výhru Chemipra, k vítězství mu výrazně pomohl osmibodový Jaroslav Moučka (3+5).

Ve čtvrtek se hrálo v Hlinsku, domácí tým sice nezačal nejlépe a s IHC Chrudim rychle prohrával o dvě branky, zápas však dokázal otočit a napravil středeční porážku. Eagles Chrudim se představili na domácí půdě také ve čtvrtek, jenže ani v tomto případě po vyrovnané první polovině zápasu s Úhřeticemi neslavili vítězství. Hrát se mělo také v Litomyšli, kam měla dorazit Polička, tento duel byl ale odložen.

1. liga – divize střed