Olomouc ukázala ofenzivní smršť a trápícímu se Uherskému Brodu nastřílela 19 branek!

Olomouc ukázala ofenzivní smršť a trápícímu se Uherskému Brodu nastřílela 19 branek!

Uherský Brod ani ve čtvrtém zápase nedokázal bodovat a po čtyřech kolech má v tabulce nulový počet bodů. Olomouc si zastřílela a odváží si Uherského Brodu drtivé vítězství 19:4!

Olomouc se dostala velmi rychle do vedení, když se hned v první minutě prosadil Šimo. Druhá branka přišla v desáté minutě a to z hole Víchy. O dvě minuty později už se podařilo skórovat i Uherskému Brodu, když se prosadil kapitán Gazda, který vsítil branku těsně před vypršením času první čtvrtiny. Olomouc po první čtvrtině vedla 2:1!

Druhá čtvrtina předznamenala těžký debakl pro Uherský Brod. Olomouc se dokázala celkem čtyřikrát prosadit, když se postupně prosadiliŠimoSršeň(dvakrát) a Ministr. Uherský Brod se sice snažil, ale jejich střelba často končila mimo tři tyče olomoucké branky. Druhá čtvrtina tak skončila 4:0 pro Olomouc!

Třetí čtvrtina přinesla doslova brankovou smršť v podání Olomouce. Roupec vsítil první tři branky v rozmezí tří minut a již bylo zřejmé, že Uherský Brod ani ve čtvrtém zápase nedosáhne na vítězství. V 31. minutě dále navyšoval vedení Sršeň, následně Vápeník, opět Roupeca ke konci čtvrtiny se dvakrát prosadil Korhoň. Třetí čtvrtina tedy skončila 8:0 pro Olomouc a před závěrečnou čtvrtinou už jen vyvstávala otázka, jak vysokým debaklem tohle utkání skončí. 

Začátek čtvrté čtvrtiny přinesl druhou branku Uherského Brodu, kdy se prosadil Šiller. Následně už Chovanec opět lovil puk ze své branky a to po střele Korhoně. 40. a 42. minuta patřila naopak domácím, kteří dosáhli dvou branek, nejprve byl úspěšný Popelka a následně Gazda. Ve zbývající části utkání pokračovalo trápení Brodu, když se třikrát ještě dokázal prosadit Korhoň Sršeň. Závěrečnou část tedy Olomouc vyhrála 5:3!

Nejproduktivnějším hráčem byl Korhoň, který dal dohromady šest branek! 

Kapitán Daniel Gazda: „K našemu dnešnímu druhému utkání není třeba moc slov. Stáli jsme proti kvalitnímu a produktivnímu soupeři. Na druhou stranu náš výkon byl velmi tristní, a v tomto utkání jsme zkrátka neměli šanci na úspěch. Do dalších zápasů platí stále to stejné a to rapidně zlepšit naši střelbu.“

Trenér Pavel Handl: „S utkáním jsem zcela spokojen. Zápas rozhodla třetí čtvrtina, kdy jsme soupeři dali osm branek a zkrátka jsem spokojený a svým svěřencům nemám co vytknout.“