Sezóna mládežnických kategorií se blíží ke svému vyvrcholení

Sezóna mládežnických kategorií se blíží ke svému vyvrcholení

Mladí inlinehokejisté se dostali do závěrečné fáze sezóny a vyvrcholení celého toho snažení uvidí Přerov, kde se sjedou nejlepší celky od juniorů až po nejmenší hráče z přípravek. Podívejme se na jízdní řád finálového víkendu.

Junioři

Ti to mají z celého programu nejjednodušší a nejkratší, v Přerově se odehraje finálový zápas mezi Přerovem a Zlínem, mistra republiky budeme znát už v pátek podvečer.

Dorost

Dorostenci celý program zahájí, v pátek odpoledne se uskuteční čtvrtfinálové duely Hořovice - Břeclav a Přerov - Úhřetice. Vítěz prvního utkání ještě ten samý den nastoupí proti Zlínu, na druhého vítěze pak čeká Kladno. Poražení si v pátek střihnou zápas o páté místo, vyvrcholení této kategorie je naplánováno na sobotní ráno.

Starší žáci

V sobotu dojde i na starší žáky, po obědě se odehrají čtvrtfinálové duely Hradec Králové - Břeclav a Uherský Brod - Hořovice a na lepší z těchto dvojic čekají v neděli semifinále hráči Zlína a Úhřetic. Poražení si ještě v sobotu zahrají o páté místo, medailové boje jsou na programu také v neděli.

Mladší žáci

I v kategorii mladších žáků se do Přerova sjede šest nejlepších týmů. V sobotním dopoledni se odehrají čtvrtfinálové zápasy Kladno - Břeclav a Přerov - Úhřetice, vítězové se v neděli ráno střetnou se Zlínem, respektive Hořovicemi a účast ve finále. Zápas o páté místo je naplánován na sobotní odpoledne.

Přípravka

Nejmenší inlinehokejisté mají program naprosto stejný, jako jejich o něco starší spoluhráči. V sobotu se dvou čtvrtfinálových zápasech potkají Kladno s Břeclaví a Uherské Hradiště s Prague Rats, aby se lepší z těchto klání v neděli střetli s Přerovem a Hořovicemi. Zápas neúspěšných ze čtvrtfinále je na programu v sobotu odpoledne, semifinále a samotné vyvrcholení turnaje se odehraje v nedělním odpoledni.

Jak vidno, Přerov bude od pátku žít inlinehokejem a my budeme v neděli znát všechny mistry mládežnických soutěží. Přijďte povzbudit své oblíbence, jste všichni zváni.

Kompletní rozpis všech kategorií najdete u nás na webu.