Turnaj O POHÁR ČAILH 2020 rozehrají o víkendu další kategorie

Turnaj O POHÁR ČAILH 2020 rozehrají o víkendu další kategorie

Vzhledem k epidemii koronaviru COVID-19 není možné odehrát kompletní sezonu 2020, a tak ČAILH jako náhradu za neuskutečněné soutěže vypsala pro všechny kategorie turnaje "O POHÁR ČAILH 2020". Jeho program se již rozběhl minulý víkend, o tomto víkendu ale půjde poprvé do akce většina kategorií. Rozehrají se utkání TOP divize, II. divize, dorostenců, mladších žáků a přípravky.

TOP divize
V sobotu odstartují dvě ze tří skupin TOP divize, týmy budou hrát ve skupině systémem každý s každým a poté se podle pořadí ve skupinách rozdělí na dvě skupiny. V rámci skupiny A se v sobotu představí v Praze Roller Storm Praha, obhájce titulu Prague Rats, Černošice a Hradec Králové. Ve skupině B jsou pouze tři týmy, a to Přerov, Olomouc a Nový Jičín, ty si budou na první duely počkat do dalšího víkendu. Skupina C se odehraje ve Zlíně, kromě domácích Devils v ní budou hrát také Boskovice, Uherský Brod a Brno.

Kompletní rozpis utkání ze skupiny A ZDE.
Kompletní rozpis utkání ze skupiny B ZDE.
Kompletní rozpis utkání ze skupiny C ZDE.

II. divize
II. divize začala již minulý týden šesti zápasy skupiny východ, nyní v neděli odstartuje také program skupin A a B. Ve skupině A poměří své síly Roller Storm Praha B, Warriors Praha, Cvočkaři Hořovice, Jsmeinline a Písek. Do skupiny A se zapojí tři chrudimské celky, a to Chemipro Chrudim s Eagles Chrudim a IHC Chrudim, k nim se přidá také Hlinsko a Polička. Týmy ze skupin A a B se po jejich dohrání rozdělí na dvě části, první tři týmy z každé skupiny budou hrát O pohár ČAILH systémem každý s každým, poslední dva celky z každé skupiny si zahrají systémem každý s každým O pohár Stilmatu.

Jediná skupina východ II. divize má již za sebou první odehrané zápasy, které se uskutečnily minulou sobotu a na první pozici jsou s plným počtem šesti bodů Hanáci Kroměříž. Tento víkend mají celkem ze skupiny východ volno, další zápasy je čekají následující dva víkendy.

Kompletní rozpis utkání ze skupiny A ZDE.
Kompletní rozpis utkání ze skupiny B ZDE.
Kompletní rozpis utkání ze východ ZDE.

Junioři
V neděli 14. června rozehrají turnaj O POHÁR ČAILH 2020 junioři, první hrací víkend se uskuteční v Praze, kam se sjedou všichni čtyři účastníci turnaje – Roller Storm, Hořovice, Přerov, Zlín. V turnaji budou obhajovat prvenství z loňského ročníku Ambica extraligy juniorů hráči Přerova, kteří ve finále porazili Zlín.

Kompletní rozpis utkání ZDE.

Dorostenci
Dorostenecká družstva půjdou do akce již tuto sobotu dopoledne v Uherském Brodě, o pohár se utkají celky Uherského Brodu, Zlína, Úhřetic, Hradce Králové, Hořovic a Přerova. Také kategorii dorostu v minulé sezoně ovládli Night Birds Přerov, kteří v boji o zlato předčili Devils Zlín.

Kompletní rozpis utkání ZDE.

Starší žáci
V kategorii starších žáků se začne hrát v sobotu 13. června, první hrací den se uskuteční v Černošicích, druhý o čtrnáct dní později v Přerově. Měřit mezi sebou síly budou Hořovice, Prague Rats, Zlín a Přerov. V roce 2019 bral zlato z MMČR celek Hradce Králové, který letos v kategorii starších žáků nemá své zastoupení, stříbro připadlo Zlínu.

Kompletní rozpis utkání ZDE.

Mladší žáci
Pětičlenné obsazení má turnaj v kategorii mladších žáků, ten se rozehraje v neděli 7. června ve Zlíně a pokračovat bude dalšími pěti duely v neděli 21. června. Do turnaje se přihlásil Zlín, CSC Roller, Přerov, Prague Rats a Hořovice. Právě Cvočkaři Hovořice jsou obhájcem prvenství z loňského ročníku inline hokeje, ve finále porazili Kladno, které se však turnaje O POHÁR ČAILH 2020 v mladších žácích neúčastní.

Kompletní rozpis utkání ZDE.

Přípravka
Nejmladší kategorií je přípravka, kde se bude hrát ve třech termínech. První tři utkání se odehrají již tuto sobotu ve Zlíně, tam se představí domácí Devils, CSC Roller a Přerov. Pokračovat se bude poté hned v neděli třemi zápasy v Praze, tam budou hrát dva pražské celky Roller Storm a Prague Rats, spolu s nimi také Dynamo Pardubice. V kategorii přípravky letos neuvidíme hráče Hořovic, kteří obsadili v loňské sezoně nejvyšší příčku po těsné výhře nad Přerovem.

Kompletní rozpis utkání ZDE.