Informace k sezóně 2021

Informace k sezóně 2021

Vzhledem k přetrvávajícím mimořádným opatřením MZČR a zejména pak k zákazu provozování vnitřních sportovišť, není zatím v dohlednu varianta regulérního zahájení soutěžního ročníku v běžném formátu. O možném uvolnění amatérského sportu a otevření vnitřních prostor sportovišť se vedou další jednání. Aktuální situaci nadále aktivně sledujeme a jsme v nejužším kontaktu při jednáních, zejména s NSA.

Vzhledem k amatérskému statusu našich soutěží a nařízení o uzavření vnitřních sportovišť, jakožto i v návaznosti na další probíhající jednání o uvolnění amatérského sportu, zatím ČAILH nezvažuje žádost o výjimku v organizaci soutěží a ani nebude organizovat žádné reprezentační a jiné akce.

Našim cílem je odehrání, byť jen zkrácené verze sezóny v podobném formátu jako v roce 2021, a to s okamžitou účinností, jak to nařízení MZČR a otevření sportovišť umožní.

Žádáme kluby o pochopení a respektování současného stavu. Našim společným cílem je vrátit se na plochy co nejdříve!

Současně žádáme kluby, aby nehradili žádné startovné a ostatní poplatky. Technickou stránku soutěží budeme řešit v momentě, kdy budeme mít možnost spustit organizaci soutěží.

Více informací může sledovat i na stránkách: