1. liga odstartovala zápasy skupiny Střed, o víkendu se rozjede naplno

1. liga odstartovala zápasy skupiny Střed, o víkendu se rozjede naplno

Šestnáct týmů se v letošní sezoně 1. ligy utká o titul, který obhajuje obhajuje tým IHC Rebels Polička. Ve třech divizích Západ, Střed a Východ se bude bojovat o čtyři postupová místa na finálový turnaj. Zatímco skupina Střed již stihla odehrát prvních pět zápasů, týmy ze západní a východní skupiny se poprvé střetnou v neděli 7. května na Nikolajce v Praze a v Kroměříži.

Skupina Západ

Západ se v letošní sezoně musí obejít bez týmu IHC Warriors Praha. I tak se ale skupina rozrostla o jeden tým, když se do soutěže zapojí i dva týmy z Lovosic, které se představí již v neděli 7. května na Nikolajce, proti IHC Roller Storm Praha B a Jsmeinline. HC Cvočkaři Hořovice B, vítěz skupiny z poslední sezony si na první zápasy počká do neděle 14. května.

Účastníci: ASK ILH Lovosice, HC Cvočkaři Hořovice B, IHC ESSE Lovosice, IHC Roller Storm Praha B, Jsmeinline

ROZPIS UTKÁNÍ


Skupina Střed

1. liga skupiny Střed se jako první česká soutěž již stihla naplno rozjet a po pěti zápasech podle očekávání vede IHC Blackfin Chrudim. Obhájce loňského prvenství ve skupině dokázal na úvod zdolat vítěze finálového turnaje z minulé sezony a ve třech zápasech nastřílel 39 branek! Skupina Střed má ale před sebou nejdelší základní část, a tak se ještě ukáže, zda Polička nebo někdo jiný dokáže Blackfin zastavit.

Účastníci: IHC Rebels Polička, IHC Blackfin Chrudim, IHC Eagles Chrudim, IHC Hlinsko, Mad Parrots Úhřetice, IHC Dynamo Pardubice

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Skupina Východ

Moravská část 1. ligy se také rozběhne v neděli 7. května a kompletně se odehraje na zimním stadionu v Kroměříži. Východní skupina se bude hrát pouze se třemi týmy. První místo bude obhajovat B tým přerovských Night Birds.

Účastníci: IHC Hanáci Kroměříž, IHC Night Birds Přerov B, SKUP Olomouc

ROZPIS UTKÁNÍ