Přijdou ještě těžší zápasy, poukazuje po dalším vítězství čtyřgólový Hanák

Přijdou ještě těžší zápasy, poukazuje po dalším vítězství čtyřgólový Hanák

Čeští inline hokejisté z kategorie Masters ve druhém duelu základní skupiny mistrovství světa narazili na tým Austrálie, který se snažil prezentovat především kvalitní defenzívou a hlubokým blokem. Ten dlouho českému týmu odolával, ale nakonec byl prolomen a Češi smetli Australany nakonec 11:2. Velkou měrou se na výsledku podílel Pavel Hanák, který soupeři nasázel čtyři góly.

Jak byste zhodnotil duel s Austrálií?
Australané byli o něco lepší než Velká Británie. My jsme začali trošku pasivně, ale pak jsme dali nějaké góly. Poté už jsme si výsledek hlídali a myslím si, že celkové skóre odpovídá výsledku.

Co bylo největším rozdílem oproti duelu s Velkou Británií?
Velké Británii jsme dali branky hned na začátku zápasu a pak už nekladla odpor. Jenže s Austrálií jsme dlouho drželi stav 0:0 a pak, když nám to začalo padat, už fyzicky odpadli a my si zápas pohlídali.

Dal jste čtyři góly. Musíte být se svým spokojen ...
Nehodnotil bych, kdo dal góly a kdo jak bodoval, ale myslím si, že celý zápas byl z našeho pohledu velmi dobrý, využili jsme své šance. Všechny tři lajny hrály dobře.

Vidíte ve své hře nějaké nedostatky, které by potřebovaly vypilovat do dalších zápasů?
Určitě nejsme se vším spokojeni, avšak soupeři byli pro nás na začátek lehčí a přijdou těžší zápasy a na ně se musíme lépe připravit a myslím si, že je určitě ještě pár věcí, které musíme nějakým způsobem dopilovat.