Nová sezona inline hokeje je již za rohem!

Nová sezona inline hokeje je již za rohem!

Jaro nepřináší jen pěkné počasí, které momentálně zažíváme, ale také očekávaný začátek nové sezony! Seznamte se tedy se začátky soutěží a připravte se, opět nás čeká velká jízda.

A jelikož není nač čekat, začne se pořádně zostra již tento víkend. Východní divize 1. ligy má totiž na programu první dvě kola, která se v sobotu, respektive neděli odehrají v Přerově, kde bude celkem k vidění hned dvanáct utkání. Na úvodní zápasy dalších divizí druhé nejvyšší soutěže si však budou muset hráči i fanoušci nějakou dobu počkat. Divize střed má první zápasy na programu ve čtvrtek 26. dubna, divize západ pak až příští sobotu, tedy 28. dubna.

Ještě podstatně déle se však bude čekat na start nejvyšší soutěže, Stilmat extraligy. Její první kolo je naplánováno na první květnový víkend, tedy 5. a 6. května. 2. liga začne zápasy uprostřed příštího týdne, konkrétně úterý 24. a středa 25. dubna, přičemž úterý a středa budou hracími dny celou základní část, Ambica extraliga juniorů oproti tomu začne o týden dříve, v neděli 29. dubna, její zápasy se pak budou odehrávat v týdenních intervalech. 

Konečně se dostáváme k mládežnickým kategoriím. Starší žáci odehrají svá první utkání v neděli 6. května, mladší žáci mají start naplánovaný na stejný víkend s tím rozdílem, že se začne již o den dříve, v sobotu 5. května. Nakonec hráči přípravek se na stadiony dostanou také první květnový víkend, když své zápasy odehrají v sobotu i neděli.