Své zápasy rozehrály i mládežnické kategorie

Své zápasy rozehrály i mládežnické kategorie

KLADNO – První liga je již v plném proudu a do zápasového varu se pomalu dostávají i mládežnické kategorie. Jako první vstoupili do své inline hokejové sezony týmy starších žáků.

Jako první vstoupili do svého utkání domácí hráči. Kladenští Čerti přivítali na palubovce své vrstevníky z Úhřetic a zápas ze začátku kontrolovali. I díky využité přesilové hře vedli již o tři branky, avšak soupeř zbraně nesložil a skóre postupně dotáhl na rozdíl jediného gólu. Rozdílovým momentem byla 27. minuta, v níž Kladenští využili druhou přesilovou hru a Úhřeticím znovu odskočili. Hráči Parrots již odpověď v podobě dvou gólů nenašli, a tak si Kladno připsalo první výhru v poměru 5:4.

Starší hráči Úhřetic však volno neměli, neboť na ně čekal další soupeř, kterým byli tentokrát hráči Černošic. Parrots si tentokráte nenechali utéct soupeře na větší brankový rozdíl, ba co víc, sami zápas od začátku kontrolovali. Díky čtyřem brankám Františka Formánka, k němuž se střelecky přidali i další spoluhráči, zvítězily Úhřetice nad Černošicemi vysoko 10:2.

Výsledky nedělních zápasů skupiny Západ