První liga je na programu i v týdnu

První liga je na programu i v týdnu

I ve středu a čtvrtek budou k vidění další zápasy v rámci první ligy inline hokeje. Jedno utkání bude k vidění v Praze, dvě na palubovce v Chrudimi. Ve hře bude pražské derby, nový lídr tabulky i čelo tabulky střelců…

Divize Západ

Po dvou odehraných zápasech drží rezerva týmu Roller Strom Praha druhé místo s bilancí jedné výhry a jedné výhry v samostatných nájezdech. Díky tomu jsou pouhé dva body za vedoucím celkem Písku, což se po středečním zápase může změnit a Pražané se mohou vyhoupnout do čela tabulky. V cestě k tomuto kroku jim bude stát celek Warrior Praha, což znamená, že nás čeká pražské derby!

Nadcházející duel západní divize bude zajímavým i pro trojici hráčů pražského Roller Stormu. Pavel Würtherle, Natan Vráblík a Roman Kala nahání vehementně Lukáše Bednaříka. Würtherlemu chybí k vyrovnání Bednaříkových deseti bodů jeden jediný, ostatním body dva. Změní se po středě prozatímní král střelců?

Program divize Západ


Divize Střed

Čtvrtek nabídne dva duely v rámci skupiny Střed. Jako první se utkají hráči Úhřetic, proti kterým bude chtít své první body urvat tým Hlinska. Úhřetice ale mají šanci se v případě vítězství dotáhnout na druhou pozici, svému soupeři tedy rozhodně nebudou chtít dát nic zadarmo.

Druhým duelem poté bude zápas mezi lídrem divize Střed – Spartakem Polička, k němuž se budou chtít ze třetí příčky dotáhnout hráči Dynama Pardubice. I v tomto duelu dojde na souboj dvou nejlepších střelců této skupiny. Prozatím tabulce vévodí Jaroslav Moučka, jenž nastupuje v dresu Pardubic. Ten ve čtyřech zápasech zaznamenal deset branek a jedenáct asistencí. Na záda mu ale dýchá hned pětice hráčů Poličky, nejblíže k němu má poté s odstupem jediného bodu Dušan Vápeník.

Program divize Střed