Čerti v prvním domácím zápase přestříleli Černošice

Čerti v prvním domácím zápase přestříleli Černošice

V sobotním utkání Černošice zavítali na hřiště domácího Kladna. Hra nabrala rychlý spád už od samého začátku, ve kterém jsme čekali na úvodní branku pouhých sedm vteřin. První polovina utkání nabídla velmi vyrovnaný hokej, ale ve druhé už dominovalo Kladno.

Brankový účet otevřel hned po sedmi vteřinách známý kladenský hokejový útočník Jakub Strnad, když se krátce po vhazování procedil skrz obranu soupeře. Vedení Čertům nevydrželo příliš dlouho, protože po necelé minutě skóroval na straně Černošic Pavel Mrňa. Na srovnávací branku zareagoval ale Vladimír Kameš a touto brankou už Kladno korigovalo své vedení. O poslední změnu skóre se v první čtvrtině postaral Roman Formánek, který si vybojoval pozici u pravé tyče.

Ve druhém dějství dokázalo Kladno skórovat hned dvakrát v krátkém čase. Tlak Černošic zastavil svou brankou Jiří Kalla, který se individuálně prosadil po vybojovaní kotouče. Druhou branku utkání si na svůj účet připsal Jakub Strnad, který střelou z mezikruží nedal brankáři Černošic nejmenší šanci. V koncovce první poloviny se radovali hosté, když přesilovou hru využil přesným zakončením do levé spojnice Robin Malý.

Do třetí čtvrtiny vstoupili hráči Černošic s velkým nasazením, které jim přineslo ovoce v podobě kontaktní branky, o niž se postaral po krásné přihrávce skrz brankoviště David Sem. Čerti dokázali velmi rychle zareagovat a po necelé minutě opět navýšil domácí vedení Jiří Kalla. Ve zbytku čtvrtiny se již nic zásadního nestalo.

Závěrečná dvanáctiminutovka byla už v roli domácích Čertů, konkrétně Davida Stielera, který byl velmi blízko ke vstřelení hattricku v jedné čtvrtině. Nejdříve se prosadil po přesné přihrávce Adama Kubíka a pár minut na to udeřil David Stieler znova, načež ho tentokrát ke koncovce pobídl Jakub Strnad. Poslední branku utkání přidal v přesilové hře mladý Adam Kubík, čímž stanovil konečný výsledek 9-4.