Juniory čeká v neděli další hrací den

Juniory čeká v neděli další hrací den

Poté, co se v sobotu odehrála porce utkání mužské extraligy, je v neděli odpoledne v Boskovicích na programu ta juniorská, konkrétně její dvě utkání. Pojďme se tedy podívat, co nás v dalším kole čeká a nemine.

Ve dvou nedělních utkáních budou domácí Boskovice hostit dva týmy z Čech, konkrétně kladenské Čerty a pražský Roller Storm. Právě Boskovice vstoupily do soutěže velice solidně, když nejprve udolaly Přerov za dva body, aby si následně v souboji se Zlínem připsaly první tříbodový zisk, dnes se tedy mohou vyhoupnout do samotného čela tabulky. Kladno i Roller Storm jsou na tom naopak o poznání hůře. Oba celky mají odehrány již tři zápasy, z těch ale shodně dva prohráli a pouze jednou se radovali z vítězství, spolu se zlínskými Devils tak mají tyto týmy na svém kontě tři body a dnes nutně potřebují zabrat. 

Zvědavi budeme na výkony a bodové zisky hráčů, kterým doposud patří čelo tabulky produktivity. Za Roller Storm to jsou zejména Miroslav Dani (7+5), jenž vede kanadské bodování a zároveň s boskovickým Jiřím Šmahelem (7+0) je i v čele tabulky střelců. Z týmu pražského Roller Stormu pak třeba zmínit i Antonína Valdu (2+8), Karla Pláška (4+5), Jana Kerna (3+6), nebo Viktora Martínka (5+3).

Přehled nedělních utkání:

DatumČasKoloDomácíHosté
13.05.201810:003HC BoskoviceIHC Čerti Kladno-:-
13.05.201814:003HC BoskoviceIHC Roller Storm Praha-:-