Mládežnické soutěže pokračují dalšími zápasy

Mládežnické soutěže pokračují dalšími zápasy

Mládežnické soutěže pokračují o víkendu porcí dalších utkání. Některé mládežnické týmy vstoupí do sezony svými vůbec prvními zápasy. V lize starších žáků se bude na západě bojovat o čelo tabulky.

Soutěž starších žáků pokračuje v západní skupině, východní má volno. V západní divizi se v neděli chystá šest utkání, do kterých zasáhnou čtyři různé týmy. Náročné zápasy čekají všechny tři týmy z čela tabulky. Čerti Kladno vyzvou Úhřetice, Lomnici a Hořovice. Pokusí se dál udržet neporazitelnost a navýšit vedení na čele tabulky.

Pětice utkání je v neděli připravena v lize mladších žáků na východě. O první letošní body bude usilovat Uherský Brod, který míří k utkání na hřišti vedoucího Zlína. Devils naopak hostí všechna tři utkání na domácím hřišti a mohou si upevnit pozici na prvním místě tabulky.

Západní skupina má připraveno šest zápasů, které se odehrají v sobotu. Do bojů se zapojí některé týmy vůbec poprvé v sezoně, naopak vedoucí Cvočkaři Hořovice mají volno. O první body budou ve svých úvodních zápasech sezony usilovat Nová Paka a Hradec Králové.

K šesti zápasům se schyluje také v západní skupině ligy přípravek, zatímco východní týmy budou mít volno. Hořovické áčko vyzve hráče svého B-týmu, o favoritovi je snad jasno. Další utkání hrají Mad Parrots Úhřetice s Kladnem. Další zápasy odehrají stejné týmy proti odlišným soupeřům.