Capri-Sun CUP na kolečkách aneb inline hokejové turnaje pro děti

Capri-Sun CUP na kolečkách aneb inline hokejové turnaje pro děti

Radost, smích, pohyb a osvěžení. To všechno můžete najít na Capri-Sun CUPu, sérii turnajů pro děti v hokeji a inline hokeji. Po zimní sezoně se právě teď hraje na kolečkách a zájem o turnaje je veliký. Stejně jako o pitíčka Capri-Sonne, která malí hokejisté a hokejistky milují.

Na začátku května v Boskovicích, poté poprvé v Čechách – na Kladně. Takové byly první zastávky letošního Capri-Sun CUPu na kolečkách, nad kterým převzala patronát Česká asociace inline hokeje. Jen posledního turnaje se zúčastnilo téměř 80 hráčů a hráček, kteří si užili jedinečnou atmosféru plnou radosti, smíchu a sportu. O góly jde u tohoto projektu až na posledním místě, jeho cílem je především děti motivovat k pohybu a pobavit je.

To se organizátorům z PH Hockey Agency daří výborně a realizační tým přichází neustále s vylepšeními, která dělají dětem radost. Úsměv na tváři vykouzlí medaile i pitíčka Capri-Sonne, které účastníci turnajů po jejich skončení dostávají, stejně jako sportovní boje přímo na ploše. Těch se na Kladně zúčastnilo šest týmů a další jsou připravené na zbývající dva turnaje – v Uherském Brodě (2. 6.) a v Přerově (16. 6.).