Pozápasové hodnocení Martina Matějčka a Jakuba Bernada

Pozápasové hodnocení Martina Matějčka a Jakuba Bernada

V pátek večer se v Praze na Jižním Městě odehrálo derby mezi Prague Rats a Roller Stormem, Roller Storm v něm i díky hattricku Martina Matějčka, jenž spolu s protihráčem Jakubem Bernadem zápas hodnotil, uštědřil domácím první porážku.

Prague Rats si v pražském derby vylámali zuby na dobře chytajícím brankáři soupeře a museli skousnout pvní porážku, přesto jim už ale nikdo první příčku vzít nemůže. „Myslím si, že jsme byli lepším týmem. Storm podržel gólman, který chytal výborně, měli jsme šance, ale ty jsme neproměnili. Myslím si, že jsme před play off v dobré formě, máme tady super partu, prohráli jsme první zápas za poslední dvě tři sezony, takže jdeme do play off s čistou hlavou,“ říká Jakub Bernad.


Martin Matějček mohl být spokojenější, Roller Stormu pomohl k vítěznému zakončení základní části a definitivnímu zajištění druhé příčky hattrickem. I on chválil dobrý výkon gólmana Frodla. „Jsme šťastní, že se nám povedlo Prague Rats porazit, potřebovali jsme alespoň bod, abychom si udrželi druhou příčku do vyřazovacích bojů. Zvedli jsme si trochu sebevědomí, gólman dobře zachytal. Myslím si, že jsme soupeře zaskočili tím, že jsme do toho od začátku docela vlétli, povedlo se nám dostat rychle do vedení a pak jsme to i s velkou zásluhou brankáře Frodla udrželi.“