V posledním utkání Kladenští přestříleli celek z Boskovic

V posledním utkání Kladenští přestříleli celek z Boskovic

Kladno - Sobotní odpoledne nabídlo další utkání, ve kterém se Kladenští Čerti utkali s celkem z Boskovic. Po špatném pohybu domácích se hosté dokázali dostat do vedení, které platilo po zbytek čtvrtiny. Druhou třetinou se vedení ujali už Kladenští, kterým se podařilo skórovat hned pětkrát. Brankové hody pokračovaly i ve třetí části, kde během dvou minut padlo hned pět branek. Závěrečná část už probíhala v klidovém tempu.

V první čtvrtině jsme mohli vidět řadu šancí. Nejprve se dokázal uvolnit před pravou tyčí Tomáš Jarý, který ale z těsné blízkosti Adama Schejbala nepřekonal. Krátce na to na druhé straně pálil nebezpečně Marek Antal, jehož pokus zastavila branková konstrukce. Z první branky se mohl radovat celek Boskovic. Na konci rychlé kombinace byl Tomáš Kakáč, kterému se podařilo sklepnout kotouč za záda Martina Černého. Kladenští se ještě snažili srovnat, ale první třetina patřila jasně hostům.

Do druhého dějství vstoupilo Kladno velmi dobře. Zásluhou Patrika Balcara se domácím podařilo srovnat a o dvě minuty později střelou Tomáše Libovického dokonce otočit vývoj zápasu na svou stranu. V následující přesilové hře Kladno udeřilo znova. Sražený kotouč se odrazil přímo na Jiřího Kallu, který z pravého kruhu trefil přesně volný prostor u levé tyče. Po dvaceti vteřinách Boskovice rychle zareagovali. Na hranici brankoviště dokázal dobře zabojovat Marek Pilát, který následně přehodil beton Martina Černého. Začátkem dvaadvacáté minuty se podobně prosadil také Jakub Strnad, na kterého o minutu později navázal Tomáš Jarý střelou do levé šibenice.

Třetí čtvrtinu začaly Boskovice výměnou brankáře. Do branky se postavil Jan Külzer. Gólovou smršť odstartoval Přesným zakončením Tomáš Běhula. O osm vteřin později udeřil Tomáš Libovický, kterého pobídl k zakončení Jiří Nekvida. Po dalších devatenácti vteřinách dokázali skórovat také Boskovice. Miroslav Berka našel vyražený kotouč jako první a tak mohl dorazit puk do odkrytého prostoru. Šestnáct vteřin na to už to bylo opět Kladno, které udeřilo. Lukáš Hulcer zúročil přesný pas a z levé strany navýšil vedení Kladna. Poslední slovo měl v této dvanáctiminutovce Jiří Nekvinda, jenž srazil střílenou přihrávku Jakuba Strnada do boskovické branky.

Poslední část nabídla dalších pět branek. Skvělým baseballovým úderem navýšil vedení Kladna Lukáš Hulcr. Patrik Balcar byl dalším, který po krásné kombinaci korigoval vedení kladenských Čertů. Po dvou minutách zasáhli hosté. Odražený kotouč dopravil za Černého záda Jiří Šmahel. Poslední branku Kladna vstřelil Tomáš Běhula a vůbec poslední slovo zápasu měl na své holi Miroslav Berka, který určil konečný výsledek.


Ohlasy po utkání:

Tomáš Kakáč (HC Boskovice Inline): „Utkání jsme si šli užít, protože už nebylo o co hrát. Rozdali jsme body pro dobrou věc.“

Jakub Strnad (IHC Čerti Kladno): „Utkání jsme šli nějak odehrát, jelikož jak říkal kolega už nebylo o co hrát. Hlavně se nezranit a užít si to.“



02.06.2018 16:00| 9.kolo| Kladno
IHC Čerti Kladno
IHC Čerti Kladno
HC Boskovice
12:5
HC Boskovice
Přesilové hry: -:- | PPG: 1:0 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Jan Jaroš, David Thuma

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
07:31HC Boskovice-0:1Tomáš KakáčMarek Antal, Jiří Šmahel
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
13:36IHC Čerti Kladno-1:1Patrik BalcarJakub Strnad
15:24IHC Čerti Kladno-2:1Tomáš LibovickýLukáš Hulcr
18:55IHC Čerti KladnoPPG3:1Jiří Kalla
19:16HC Boskovice-3:2Marek PilátMarek Antal
21:14IHC Čerti Kladno-4:2Jakub StrnadTomáš Libovický
22:11IHC Čerti Kladno-5:2Tomáš JarýPatrik Balcar, Jakub Strnad
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
24:57IHC Čerti Kladno-6:2Tomáš BěhulaPatrik Balcar, Jakub Strnad
25:05IHC Čerti Kladno-7:2Tomáš LibovickýJiří Nekvinda
25:24HC Boskovice-7:3Miroslav BerkaNiklas Külzer
25:40IHC Čerti Kladno-8:3Lukáš HulcrTomáš Brém
26:43IHC Čerti Kladno-9:3Jiří NekvindaJakub Strnad
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
41:29IHC Čerti Kladno-10:3Lukáš HulcrJiří Kalla
42:11IHC Čerti Kladno-11:3Patrik BalcarTomáš Běhula, Jakub Strnad
44:11HC Boskovice-11:4Jiří ŠmahelMiroslav Berka, David Šebek
46:32IHC Čerti Kladno-12:4Tomáš BěhulaTomáš Brém
47:59HC Boskovice-12:5Miroslav Berka