Brno nadělilo Černošicím deset branek a postupuje

Brno nadělilo Černošicím deset branek a postupuje

Černošice – Černošice se sice brzy ujaly v druhém osmifinálovém utkání vedení, Brno však ještě v první čtvrtině otočilo skóre na svou stranu. Postup už si pohlídalo, navíc nadělilo soupeři deset branek.

Černošice zažily parádní vstup do utkání, hned z první akce se z levé strany po jedenácti vteřinách hry trefil ke vzdálenější tyči Michael Růžička – 1:0. Brno se sice neprosadilo v početní výhodě, v sedmé minutě se ale o srovnání postaral Zdeněk Kubica, jenž se dostal s pukem z pravé strany na střed, kde si s ním ještě zamíchal a střelou zápěstím zakončil k levé tyči – 1:1.O necelé dvě minuty později už hosté vedli, rychlou akci zakončoval do odkryté části branky Jakub Kachlík– 1:2. I druhé oslabení Černošice ubránily, jenže v závěru první čtvrtiny potřetí inkasovaly, Rosendorf potáhl puk po pravé straně, nahrál ho do druhé vlny Jakubu Kachlíkovi, který pálil přesně k levé tyči – 1:3.

V 15. minutě Brno opět navyšovalo svůj náskok, rychlou kombinační akci hostí zakončoval z předbrankového prostoru po nahrávce od Drobného Lukáš Skácel– 1:4. Ani Černošicím se nepovedlo využít svou početní výhodu, dlouho aktivní byl Pavel Mrňa, který se ve 22. minutě dočkal branky, když si najel s pukem mezi kruhy a příklepem vypálil k pravé tyči – 2:4.

I do třetí části vstoupilo Brno gólem, první velkou šanci ještě gólman Langer ustál, na další už ale nestačil. Hrachovina nahrál z levé strany na střed Františku Kazlepkovi, jenž si položil Langera a poslal kotouč po zemi k pravé tyči – 2:5. V závěru druhé početní výhody Černošic měl blízko ke skórování Mrňa, jehož dělovka se otřela o pravou tyč. O minutu později skončil puk v síti na druhé straně, když pálil z pravé strany přesně na bližší tyč Lukáš Skácel– 2:6.

Černošice si ještě vybojovaly naději ve 39. minutě, prosadily se ve vlastním oslabení. Jiří Loskotbyl atakovaný v mezikruží, ale ani to mu nezabránilo v tom, aby překonal Hrachovinu střelou k levé tyči – 3:6. Jenže přišlo další vyloučení domácích, to sice ubránili, jenže když se Malý vracel z trestné lavice, tak se puku ujal mezi kruhy Luboš Rosendorfa bezprostředně poté ho poslal do pravé části branky – 3:7. V další minutě vstřelilo Brno hned dvě branky a definitivně rozhodlo. Nejprve se přesně trefil Jan Dufek, o osmnáct vteřin později se radoval Lukáš Skácel– 3:9. V závěru utkání byla k vidění ještě potyčka mezi Mrňou a Ondržálkem, Mrňa po ní zamířil do kabin s trestem do konce utkání. Dostal také čtyřminutový trest, ten potrestal po nahrávce od Dominika Hrachoviny Michal Brzobotahý– 3:10.

Robin Malý (kapitán SK Černošice): „Ve druhém utkání jsme nedali šance, které jsme měli, a Brno si to pohlídalo. Sezonu jsme začali smolně, pak jsme v závěru zázrakem pět ze šesti utkání vyhráli a poskočili jsme do play off. Doufám, že příští rok trochu obměníme kádr a bude se nám dařit více než letos.“

Jan Dufek (hráč Mission Roller Brno): „Ve druhém zápase na nás hned ze začátku vlétli, hned v prvním střídání jsme inkasovali, ale podařilo se nám dát rychlé tři góly což změnilo celý průběh zápasů v náš prospěch.“


10.06.2018 17:00| Osmifinále| Černošice| 25 diváků
SK Černošice
SK Černošice
Mission Roller Brno
3:10
Mission Roller Brno
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:1 | SHG: 1:0
Rozhodčí: Tomáš Veselý, Jan Pechánek

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
00:11SK Černošice-1:0Michael RůžičkaPavel Mrňa, Robin Malý
06:32Mission Roller Brno-1:1Zdeněk KubicaLuboš Rosendorf
08:03Mission Roller Brno-1:2Jakub KachlíkZdeněk Kubica, Jiří Drobný
11:14Mission Roller Brno-1:3Jakub KachlíkLuboš Rosendorf
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
14:14Mission Roller Brno-1:4Lukáš SkácelJiří Drobný, Dominik Hrachovina
21:14SK Černošice-2:4Pavel MrňaDavid Skočovský
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
26:51Mission Roller Brno-2:5František KazlepkaDominik Hrachovina, Michal Brzobohatý
30:09Mission Roller Brno-2:6Lukáš SkácelZdeněk Kubica
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
38:41SK ČernošiceSHG3:6Jiří Loskot David Skočovský
41:45Mission Roller Brno-3:7Luboš Rosendorf
42:28Mission Roller Brno-3:8Jan DufekLuboš Rosendorf
42:46Mission Roller Brno-3:9Lukáš SkácelFrantišek Kazlepka
47:14Mission Roller BrnoPPG3:10Michal BrzobohatýDominik Hrachovina