Pozápasové hodnocení Aleše Půlpána a Jana Heči

Pozápasové hodnocení Aleše Půlpána a Jana Heči

Hradec Králové zvládl čtvrtfinále proti Uherskému Brodu, do jehož síti nastřílel dvakrát vysoký počet branek. Hradecký Aleš Půlpán mohl být po postupu do Final Four spokojen. To se nedalo říci o Janu Hečovi, který prozradil, že Uherský Brod si dokonce Hradec Králové za soupeře přál, ale ani v jednom utkání na něj hosté nestačili.

Hradec Králové měl povedení vstup do čtvrtfinále proti Uherskému Brodu, když po pěti minutách vedl o čtyři branky, což mu značně pomohlo. „V prvním utkání byla velká výhoda, že jsme hned v prvním střídání dali gól, soupeř nestihl zareagovat ani na další góly, byly jsme na tom potom fyzicky trochu lépe. Před druhým zápasem jsme si říkali, že bychom byli asi hlupáci, kdybychom to nedotáhli, ale samozřejmě jsme věděli, že to Uherský Brod ještě zkusí,“ hodnotil po úspěšně zvládnutém čtvrtfinále Aleš Půlpán, jenž vstřelil celkem tři branky.


„Je to pro nás překvapení, ale překvapení nepříjemné, protože jsme čekali, že v Hradci Králové něco ze dvou zápasů uhrajeme a popereme se o postup. Soupeře jsme si dokonce přáli, ale soupeř byl bohužel úplně někde jinde fyzicky i technicky. Musím říct, že to byla celkově celkem dobrá sezona, jsme spokojení, že jsme šli přímo do play off. Doufám akorát, že do příští sezony ještě posílíme na všech postech a bude to čím dál lepší,“ řekl po vypadnutí ve čtvrtfinále Jan Heča.