V 1. lize se odehrají poslední zápasy základní části

V 1. lize se odehrají poslední zápasy základní části

O postupujících do Final Six 1. ligy je sice již od víkendu rozhodnu, přesto však ještě nejsou odehrány kompletně všechny zápasy. V divizi střed se uskuteční tři duely, po nichž se ještě může měnit pořadí v tabulce.

Ve čtvrtek čeká divizi střed poslední trojice utkání, která už však nemůže na postupujících do Final Six nic změnit. V dohrávce jedenáctého hracího dne se střetne Hlinko s Pardubicemi, oba celky ještě mohou pomýšlet na postup tabulkou vzhůru, Dynamo na čtvrtou pozici, Hlinsko na sedmou. Ale to pouze v případě souhry dalších výsledků, jelikož sedmou Novou Paku čekají dva duely na chrudimském stadionu. Nejprve se střetne s již jistým vítězem divize, kterým jsou Eagles Chrudim. Posledním utkáním základní části bude souboj mezi Úhřeticemi, které budou hájit čtvrté místo, a Novou Pakou, která se ještě naopak musí strachovat o svou sedmou pozici, ale v případě dvou výher může poskočit o příčku výše.

21.06.201818:0011IHC HlinskoIHC Dynamo Pardubice-:-
21.06.201818:0017IHC Eagles ChrudimBK Nová Paka-:-
21.06.201819:3017Mad Parrots ÚhřeticeBK Nová Paka-:-
V divizi západ se odehraje poslední zápas základní části v úterý, kdy v 19:30 začne souboj druhého s třetím týmem tabulky, který už však nic na postavení obou týmů nezmění. Jelikož domácí Jsmeinline ztrácí na svého soupeře Roller Storm B pět bodů. Při dohrávce utkání z třináctého hracího dne se týmy utkají podruhé v krátké době, když v neděli zvítězil Roller Storm B 8:4, čímž si zajistil postup do Final Six.