Souhrn mládeže: Nejmladší kategorie zná první účastníky bojů o medaile

Souhrn mládeže: Nejmladší kategorie zná první účastníky bojů o medaile
autor fotografie: R. Hansel - FB Juniorský hokej

Mládežnické kategorie mají za sebou předposlední hrací víkend, po kterém už známe první účastníky turnajů Final Four. Zbylé účastnické místenky se rozdají o posledním víkendu, který je na programu nyní. Očekávat tedy můžeme parádní zápasy napříč všemi kategoriemi!

Junioři

Místenku na závěrečný turnaj extraligu juniorů si po předposledním víkendu vybojovali hokejisté Hořovic, Stormu Praha a Hradce Králové, který o minulém víkendu odehrál dva vyrovnané zápasy - oba dospěly až do nájezdového rozuzlení. O poslední volné místo zabojují v neděli hráči Úhřetic a Zlína. Bez šance je naopak Storm B a Přerov. 

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Dorost

Situace v druhé nejstarší mládežnické kategorii zná dva jisté účastníky finálového turnaje - Prague Rats a Břeclav. Třetím účastníkem se stane s největší pravděpodobnosti Přerov, kterému k definitivní účastní schází jeden bod. O poslední místenku se poperou Hořovice, Zlín a Úhřetice.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Starší žáci

Hotovo ve starších žácích máme v západní skupině. Tam první dvě místa průběžné tabulky obsadili hráči Pardubic a Prague Rats. Mají náskok devíti bodů a na posledním turnaji už nemůžou být přeskočeni. Ve východní části si jistotu účasti vybojoval Přerov, posledním účastníkem se stane jeden z dvojice Zlín - Uherský Brod.

ROZPIS UTKÁNÍ – ZÁPAD TABULKA – ZÁPAD | STATISTIKY – ZÁPAD

ROZPIS UTKÁNÍ – VÝCHOD | TABULKA – VÝCHOD | STATISTIKY – VÝCHOD


Mladší žáci

Vítězem základní části mladších žáků se stali hokejisté Kroměříže, kteří už nemůžou být posledním turnajem přeskočeni. Stali se tak prvními postupujícími. Na závěrečný turnaj se dále kvalifikovali i hráči Zlína a Orlové. Posledním účastníkem se stane s největší pravděpodobnosti Přerov, kterému chybí získat jeden bod. Šance Boskovic je už pouze v rovině teorie. Na minulém turnaji se střelcům v mladších žáků docela dařilo. Padlo celkem 101 branek, což je v průměru víc jak 16 na jeden zápas.

ROZPIS UTKÁNÍ TABULKA | STATISTIKY


Přípravka

V nejmenší kategorii má jistotu boje o medaile vítěz základní skupiny - Devils Zlín a druhá Břeclav. O poslední dvě příčky na posledním turnaji zabojuje Přerov, Uherské Hradiště a b-tým Břeclavi. Bez šance jsou hráči Boskovic, pro které už sezóna skončila.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Foto R. Hansela: (FB Juniorský hokej)