Kanci znovu vítězně! Uherský Brod získal body i v Boskovicích

Kanci znovu vítězně! Uherský Brod získal body i v Boskovicích

Uherskému Brodu se povedlo navázat na výkon v Brně a body si veze taky z Boskovic. Kanci uštědřili Boskovicím druhou porážku dne, ale ani tentokrát nedokázali dotáhnout zápas po čtyřiceti minutách. Rozhodla až branka Trenčana z prodloužení.

Jak pro Boskovice, tak i pro Uherský Brod se jednalo o druhý dnešní zápas. Proto tempo hry bylo ze začátku poměrně vlažné a nikdo se do žádných velkých akcí nepouštěl. První gól padl až v 7. minutě, kdy se prosadil Šiller. Po velkém tlaku Boskovic se dokázali prosadit i domácí Jiří Šmahel. Deset sekund před koncem dokázal na stranu Uherského Brodu překlopit skóre Jiří Suhrada.

Druhá polovina nabídla už přímočařejší hru a více akcí. Milan Šiller zvýšil ve 24. minutě na rozdíl dvou branek. Toto skóre ale moc dlouho nevydrželo, protože Tomáš Müller snížil opět na rozdíl jedné branky. Boskovice se jako kdyby chopily lana a tahaly za delší konec.

Právě jedna ze střel Jiřího Ošlejška vyrovnala skóre na 3:3. Vyrovnané skóre ale opět nevydrželo ani minutu a Jiří Suhrada poslal Uherský Brod znovu do vedení. Do konce základní hrací doby si hostující Kanci nepočínali nejlépe a neubránili Erika Pospíšila, který využil chaosu před brankou a skóre bylo vyrovnáno. Po 40 minutách svítilo na tabuli skóre 4:4. Následovalo prodloužení.

Na začátku prodloužení tlačily více Boskovice, ale jejich střely chytal brankář Nowak. Jeden z protiútoků nakonec Uherskému Brodu vyšel. Denis Trenčan prostřelil brankáře Külzera a získal tak další bonusový bod pro hosty, kteří si po víkendu odváží dvě výhry. Boskovice se musí spokojit s jediným bodem.



04.05.2024 14:00| 1.kolo| Boskovice| 23 diváků
HC Boskovice
HC Boskovice
IHC KANCI Uherský Brod
4:5 P
IHC KANCI Uherský Brod
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Stanislav Cik, Ilona Novotná

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
06:21IHC KANCI Uherský Brod -0:1Milan ŠillerJiří Suhrada, Jan Heča
14:38HC Boskovice-1:1Jiří ŠmahelTomáš Müller
19:50IHC KANCI Uherský Brod -1:2Jiří SuhradaDaniel Gazda, Dominik Luža
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
23:30IHC KANCI Uherský Brod -1:3Milan ŠillerDaniel Gazda, Jiří Suhrada
24:33HC Boskovice-2:3Tomáš MüllerErik Pospíšil
31:17HC Boskovice-3:3Lukáš OšlejšekRoman Bednář
31:59IHC KANCI Uherský Brod -3:4Jiří SuhradaDaniel Gazda
34:01HC Boskovice-4:4Erik PospíšilLukáš Šmíd
Prodloužení
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
40:52IHC KANCI Uherský Brod -4:5Denis TrenčanDavid Rauš