Přestřelka v Černošicích pro Hradec Králové. Rozhodovaly samostatné nájezdy

Přestřelka v Černošicích pro Hradec Králové. Rozhodovaly samostatné nájezdy

Zimní stadion v Černošicích tentokrát hostil jediný duel mezi domácím týmem a hosty z Hradce Králové. Zprvu to vypadalo na jednoznačný zápas z pohledu Východočechů, jenže Černošičtí jej ale dokázali ještě zdramatizovat a následně srovnat. Výsledkem toho bylo, že rozuzlení přinesly samostatné nájezdy, ve kterých byli hosté úspěšnější.

Do zápasu vstoupil o něco lépe královohradecký tým, který se ovšem nedokázal delší dobu gólově prosadit. Povedlo se to až v šesté minutě Filipu Pavlíkovi, načež vedení v čase 8:51 zvýšil Pavel Šimek. Postupně se ale začalo stále více a více dařit domácím Černošicím, které nejprve podržel gólman při trestném střílení soupeře a následně se dvěma góly vrátily zpět do zápasu. Nejprve snížil v třinácté minutě Richard Pětník, 34 vteřin před koncem první půle definitivně dostal svůj tým do utkání David Sem.

Druhý poločas zprvu patřil Černošicím, avšak naplno se projevilo pravidlo nedáš, dostaneš. Hradeckému gólmanu Lequinovi se povedlo vykrýt samostatný únik Pavlovského, načež se vzápětí na druhé straně gólově prosadil Daniel Klinecký. Toto vedení ovšem Východočechům vydrželo jen deset vteřin, rychle je o něj připravil Robin Malý. A následně Jan Kern posunul Černošice rovnou do vedení.

Gólové tempo ovšem nijak neustávalo. Na program přišly posléze dvě trefy hostů. Ta první přišla v čase 28:29 od Pavla Šimka, hned o minutu později vrátil vedení na stranu hostů Aleš Půlpán. Východočeši své vedení ještě navýšili ve vlastním oslabení po rychlém brejku Dominika Duška. Přesto ani Hradci Králové vedení dlouho nevydrželo, neboť nejprve snížil v čase 33:33 Petr Kafka a zápas do prodloužení poslal v poslední minutě David Sem.

Nadstavbová pětiminutovka se nesla v přenášení hry od jedné strany na druhou, avšak žádná z nich nevzešla ve výraznou akci kohokoliv z týmů, proto přišly na řadu samostatné nájezdy. V nich se domácí neprosadili ani jednou, za to na hradecké straně se prosadili Filip Kuťák i Aleš Půlpán. Dílčí vítězství tedy putovalo do Východních Čech. 



18.05.2024 11:00| 3.kolo| Černošice| 50 diváků
SK Černošice
SK Černošice
ILHK Hradec Králové
6:7 SN
ILHK Hradec Králové
Přesilové hry: -:- | PPG: 1:0 | SHG: 0:1
Rozhodčí: Petr Karlík, Michal Pahulák

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
06:00ILHK Hradec Králové-0:1Filip PavlíkAleš Půlpán, David Malík
08:51ILHK Hradec Králové-0:2Pavel ŠimekDominik Dušek, Daniel Klinecký
12:45SK Černošice-1:2Pětník RichardAlexandr Pavlovský
19:26SK ČernošicePPG2:2David Sem
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
22:48ILHK Hradec Králové-2:3Daniel KlineckýDominik Dušek
22:58SK Černošice-3:3Robin MalýPetr Kafka
25:18SK Černošice-4:3Jan KernMatyáš Dyk
28:29ILHK Hradec Králové-4:4Pavel ŠimekAleš Půlpán, Filip Pavlík
29:41ILHK Hradec Králové-4:5Aleš PůlpánFilip Pavlík, David Malík
33:01ILHK Hradec KrálovéSHG4:6Dominik DušekDaniel Klinecký
33:33SK Černošice-5:6Petr KafkaRobin Malý
39:02SK Černošice-6:6David SemJan Kern
Prodloužení
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
45:00ILHK Hradec KrálovéSN6:7Filip Kuťák
Prodloužení
bez branek