Starší žáky čeká Českomoravský pohár, mladší žáci a přípravky se utkají ve Zlíně

Starší žáky čeká Českomoravský pohár, mladší žáci a přípravky se utkají ve Zlíně
autor fotografie: Ronald Hansel | Juniorský hokej

Zatímco juniory a dorostence čeká volno, protože se v Přerově uskuteční výběrové soustředění reprezentací do patnácti, sedmnácti a devatenácti let, mladší kategorie se sjedou na Moravu. Starší žáci poprvé změří síly v rámci Českomoravského poháru, který se uskuteční v Uherském Brodě a poprvé se utkají týmy z Čech i Moravy. Mladší žáky a přípravky čeká program ve zlínské CCM aréně.

V rámci přestávky v soutěžích Extraligy juniorů a MČR dorostu se uskuteční v Přerově výběrové soustředění. A tak prostor dostane první vzájemné porovnání sil mezi českými a moravskými týmy v kategorii starších žáků, kteří se sjedou do Uherského Brodu v rámci Českomoravského poháru. V šesti utkáních se představí domácí tým IHC Kanci Uherský Brod, IHC Devils Zlín, IHC Night Birds Přerov, IHC Roller Storm Praha a IHC Prague Rats.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA VÝCHOD | TABULKA ZÁPAD


Mladší žáky čeká už pátý turnaj, který tentokrát směřuje do Zlína. Domácí tým Devils bude v sobotu chtít držet svou neporazitelnost a upevnit si vedoucí příčku v soutěži. Chybět mu bude také dosud neporažený konkurent z Kroměříže, který má týden volno. Zlín tak bude čelit týmům HCM Warriors Brno A, IHC Night Birds Přerov, a HC Lvi Břeclav. Po skončení turnaje bude následovat extraligové utkání Devils Zlín s Kanci z Uherského Brodu.


ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA


I v neděli se ve Zlíně bude hrát inline hokej. Nejmladší přípravky mají na programu třetí turnaj. V soutěži se zatím s jedinou porážkou na první místo řadí břeclavští Lvi, kterým sekundují týmy Devils Zlín a Night Birds Přerov. Další vítězství ale bude chtít přidat také tým z Boskovic. 

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA