O víkendu nebude odpočívat ani mládež

O víkendu nebude odpočívat ani mládež

Ve všech mládežnických kategoriích se v sobotu a v neděli rozjedou další souboje v rámci inline hokeje. Přípravka nabídne souboj o první příčku, ve východní skupině mladších žáků naopak dostanou šanci dostihnout čelo tabulky soupeři. A to rozhodně není všechno! Co nás čeká? Dozvíte se v článku.

Přípravka

Kategorie nejmenší připraví pořádnou nálož hned na začátku svého programu. Ihned v dopoledních hodinách se utká Uherský Brod spolu se Zlínem, kteří se aktuálně přetahují o první příčku tabulky. Do soutěže vstoupí v sobotu také přerovští Night Birds, kterým se do cesty postaví hráči Břeclavi. Ti by se rádi odpoutali od spodku tabulky, kde prozatím zůstávají s nulou na svém bodovém kontě.

Program přípravky

Mladší žáci

Skupina Západ bude mít volno, to ve východní divizi se naproti tomu odehraje hned šest duelů. Na olomoucké palubovce se budou prohánět čtyři celky, přičemž dva z nich do celé soutěže teprve vstoupí. Devils Zlín se o první body utká s domácí Olomoucí, Uherskobrodští vyzvou poté Boskovice, aby se vzápětí postavili i proti Olomouci. Oba týmy z čela tabulky, tedy Přerov a Břeclav mají volno, je tedy možné, že po sobotě bude tabulka vzhůru nohama. Svou šanci za pačesy budou moci chytit také střelci, konkrétně olomoucký Matyáš Hanák. Právě jemu chybí čtyři body na to, aby se dostal před trojici přerovských hokejistů, kteří mají shodně devět bodů.

Program mladších žáků

Starší žáci

Jedinou kategorií, kde se rozběhnou obě skupiny, budou starší žáci. Program západní divize odstartují svým soubojem ženské týmy Úhřetic a Roller Stormu Praha. Velkou motivaci budou mít v sobotu hokejisté Úhřetic, kteří se budou snažit dotáhnout na vedoucí duo Kladno – Hořovice. Oba vedoucí celky mají v sobotu volno a vše budou sledovat z pohodlí domova. Na druhou příčku, kterou aktuálně drží Hořovičtí, ztrácejí Úhřetice pouhé dva body. Ani to ale není výčet jediných lákadel, celkem na příznivce inline hokeje čeká hned šest duelů.

Program starších žáků – skupina Západ



Jako poslední odstartuje v neděli východní skupina starších žáků, která má na programu šest zápasů. Vše odstartuje svým zápasem Uherský Brod, který bude také na konci celého inline hokejového dění. Hned ve čtyřech duelech poté nastoupí ženské týmy. Kdo se po neděli vyhoupne do čela tabulky?

Program starších žáků – skupina Východ