Černošice o gól porazily Boskovice a radují se z postupu do předkola

Černošice o gól porazily Boskovice a radují se z postupu do předkola

Černošice - Černošice v předposledním zápase základní části přivítaly na domácím hřišti poslední Boskovice, které už neměly šanci na play-off. Přesto hosté bojovali a nebyli až tak daleko od svého prvního bodu v soutěži. V závěru zápasu se jim podařilo totiž snížit na 2:3, vyrovnat už ale nedokázali. Důležité tři body tak zůstaly v Černošicích.

Domácí Černošice nastoupily do utkání aktivněji a už v šesté minutě se dostaly do vedení, když se po nabídce od Michaela Růžičky prosadil Roman Formánek. Domácí byli i ve zbytku třetiny lepším týmem, ale další šance už nezužitkovali.

Druhá čtvrtina žádnou branku nenabídla. Ač si obě mužstva vytvořila nějaké šance, jak Marek Antal na jedné, tak i Václav Krudenc na straně druhé, ty největší nezužitkovali.

I po předposlední čtvrtině měli domácí v kapse jednobrankový náskok. Krátce po přestávce si nejprve Černošice vytvořily dvoubrankové vedení, když Külezra propálil Václav Krudenc. Poté ale domácí trochu polevili, čehož hosté využili a snížili, když se střelou z levé strany prosadil Marek Pilát.

Ve čtvrté části zápasu se hosté pokoušeli o vyrovnání, ale čáru přes rozpočet jim udělal Pavel Mrňa, který vrátil Černošicím dvoubrankový náskok. Ten ovšem domácím znovu nevydržel dlouho, v 45. minutě snížil David Šebek. Závěr utkání už si pak ale domácí pohlídali a do tabulky si připsali důležité tři body, které jim vynesly jistotu předkola play-off. Boskovice jsou dál bez jediného bodu poslední.


Ohlasy po utkání:

Tomáš Brejcha (SK Černošice): „Byl to hodně vyrovnaný zápas, myslím si, že jsme měli ze hry trochu víc my. Boskovicím ale výborně chytali gólmani a svůj tým drželi hodně dlouho v naději na vítězství.“

David Šebek (HC Boskovice inline): „Myslím si, že jsme odehráli docela dobrý zápas, ale bohužel byl soupeř šťastnější a vyhrál. My jsme ale hráli dobře, jen se nám nedařilo využívat šance, které jsme si vytvářeli.“ 



02.06.2018 12:00| 9.kolo| Černošice
SK Černošice
SK Černošice
HC Boskovice
3:2
HC Boskovice
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:1 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Tomáš Výborný, Radek Jecelín

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
05:58SK Černošice-1:0Roman FormánekMichael Růžička, Robin Malý
2. perioda
bez branek
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
25:50SK Černošice-2:0Václav KrudencDavid Sem
28:45HC Boskovice-2:1Marek PilátMiroslav Berka, David Šebek
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
39:28SK Černošice-3:1Pavel MrňaVáclav Krudenc, David Sem
44:35HC BoskovicePPG3:2David ŠebekMiroslav Berka