Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy inlinehokeje 2018 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2018 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2018 - play-off Zápasy Týmové Hráčské

Články

Prague Rats vystřídaly na trůnu Přerov. Stříbro pro Brno, bronz patří Černošicím

úterý 27.06.2023, 18:30
Inline hokejisté Prague Rats se stali čerstvými vítězi Stilmat extraligy. V semifinálovém duelu Finar Four, které se v sobotu konalo v Chrudimi, udolali obhájce titulu Přerov. Ve finále poté rozstříleli Brno 10:2. Jihomoravané se do souboje o zlato dostali přes Černošice, které v zápase o třetí místo přestřílely Night Birds. Vše důležité včetně hodnocení trenéra vítězného týmu v souhrnu.

Je to nejsladší vítězství s Rats, cení si titulu kapitán David Bernad

neděle 25.06.2023, 15:00
Zatímco před rokem tým Prague Rats na Final Four vůbec nepostoupil, letos se po slabším rozjezdu vrátil a sezonu zakončil vysokým vítězstvím ve finále nad Mission Roller Brno. Na vrchol tým dotáhl kapitán David Bernad, který v rozhovoru také prozradil, jak se mu spolupracuje s bratrem Jakubem.

Rats se vrací na trůn! Ve finále přejeli Brno a po čtyřech letech jsou opět mistry

sobota 24.06.2023, 20:50
Finále Final Four Stilmat extraligy bylo jednoznačnou záležitostí! Tým Prague Rats si nenechal utéct mistrovský titul, když ve finále přejel Mission Roller Brno a vysokém vítězství 10:2 střídají IHC Night Birds Přerov na pozici extraligového mistra. Rats si ve finále vypracovali ještě do poločasu pohodlné vedení 5:0, které si již nenechali utéct.

Černošice získaly bronz! Obhájce trofeje končí na čtvrtém místě

sobota 24.06.2023, 17:35
Zápas o bronzové medaile byl plný zvratů, neboť oba týmy se v posledním utkání sezony rozhodly dohnat manko v produktivitě. NIcméně, zápas rozhodl úsek posledních pěti minut, kdy se Přerovu povedlo srovnat na 6:6, jenže tento stav dlouho netrval a Černošice se třemi brankami nakonec prostřílely ke třetí příčce, na kterou před rokem nedosáhli.

Druhým finalistou je Brno! Černošice si po roce zahrají znovu jen o 3. místo

sobota 24.06.2023, 14:57
Finálová dvojice je kompletní. Prague Rats nakonec vyzve tým Mission Roller Brno. Černošice se sice v semifinále ujaly vedení, jenže ve zbytku zápasu tahaly za kratší konec a pouze dotahovaly Brno. V závěru usilovaly Černošice při hře bez brankáře o srovnání, místo čehož ale dvakrát inkasovaly.