Starší žáci

Název Statistiky
Finalový turnaj žen Zápasy Týmové Hráčské
MMČR starších žáků 2018 Zápasy Týmové Hráčské
Starší žáci 2018 sk. východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Starší žáci 2018 sk. západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Mládež: Soutěže vrcholí, hraje se o poslední místa na Final Four!

čtvrtek 13.06.2024, 17:00
Už jen týden zbývá do závěrečného turnaje Final Four a ještě není rozhodnuto o všech účastnících. Jako nejlepší tým skupiny Východ do něj může jít výběr starších žáků Uherského Brodu. Kanci jsou aktuálně druzí o tři body za Boskovicemi, které do víkendového dění nezasáhnou. Proti Přerovu, Zlínu a Kroměříži navíc nastoupí na své půdě. Soutěže dorostu a juniorky uzavřou celky ze skupiny Západ. Junioři Hořovic budou chtít protáhnout sérii neporazitelnosti, která jim může vynést i 1. místo po základní části.

Mládež: Starší žáci Boskovic se mohou doma posunout do čela tabulky, junioři i dorostenci hrají ve Zlíně

čtvrtek 06.06.2024, 17:00
Základní části mládežnických soutěží se pomalu chýlí ke konci. Nedlouho před vyvrcholením této sezony v podobě Final Four Mistrovství České republiky si mohou ve starších žácích polepšit Boskovice. Jihomoravané se budou snažit nahradit na prvním místě průběžné tabulky Uherský Brod. V rámci juniorské extraligy vyzvou ve Zlíně domácí Devils vedoucí Přerov.

Starší žáky čeká Českomoravský pohár, mladší žáci a přípravky se utkají ve Zlíně

čtvrtek 30.05.2024, 14:45
Zatímco juniory a dorostence čeká volno, protože se v Přerově uskuteční výběrové soustředění reprezentací do patnácti, sedmnácti a devatenácti let, mladší kategorie se sjedou na Moravu. Starší žáci poprvé změří síly v rámci Českomoravského poháru, který se uskuteční v Uherském Brodě a poprvé se utkají týmy z Čech i Moravy. Mladší žáky a přípravky čeká program ve zlínské CCM aréně.

Soutěže mládežníků pokračují, v dorostu se znovu střetnou týmy z východní a západní divize

středa 22.05.2024, 15:30
Stadiony v Přerově a Praze budou hostit další části mládežnických soutěží v inline hokeji. Na Hané se o víkendu utkají o body kategorie starších a mladších žáků, na Smíchově zase dojde na zápasy v rámci dorostu a juniorky. Dorostenecká extraliga proti sobě podruhé v aktuálním ročníku svede celky z Čech a Moravy.

Dorost Hořovic či Zlína bude cílit na první body, juniorka Přerova na prodloužení série výher

čtvrtek 16.05.2024, 18:30
Také v pořadí třetí květnový víkend bude patřit mládežnickým soutěžím. Zvítězit se dosud nepodařilo starším žákům Nové Paky, stejně jako v dorostu Hořovicím a Zlínu. Novopačtí i Cvočkaři budou mít pro nadcházející zápasy výhodu domácího prostředí. V extralize juniorů zatím neztratil ani bod Přerov. Night Birds nyní v Nikolajce prověří Prague Rats, Hořovice a Devils ze Zlína.