Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy inlinehokeje 2019 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat Extraliga Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2019 - play-off Zápasy Týmové Hráčské

Články

Hradec Králové rozstřílel Hořovice!

sobota 04.05.2024, 16:30
Třináct branek Hradce Králové zpečetilo úvodní hrací den, v němž kralovali týmy hostů. Hořovice gólově sice také nestrádali, jenže na jízdu soupeře nestačili. Šestkrát se za hosty trefil Filip Kuťák, po pěti bodech zaznamenal Aleš i Tomáš Pulpánovi nebo Zdeněk Čáp.

Zlínští Devils po Boskovicích vyloupili také Brno

sobota 04.05.2024, 16:29
Inline hokejisté Zlína jsou po úvodním víkend nové sezóny stoprocentní. V druhém sobotním zápase navázali na dopolední výhru v Boskovicích na hřišti Brna, v napínavé bitvě plné emocí zvítězili 6:5.

Roller Storm otočil zápas v Černošicích a bere tři body!

sobota 04.05.2024, 14:38
Černošice ani ve druhém zápase nedokázali bodovat, naopak Roller Storm po obratu začíná vítězstvím a třemi body. Domácí tým sice po většinu utkání vedl, jenže posledních deset minut zvládli lépe hosté, kteří zvítězili 5:4.

Dlouhý duel v Brně rozhodly nájezdy, dva body trefil Uherskému Brodu Šiller

sobota 04.05.2024, 13:29
Nebývale dlouhý duel sehrály v Brně na úvod sezóny domácí Mission Roller a hostující Uherský Brod. Start utkání byl kvůli rozlité vodě posunut o půlhodiny a samotné utkání pak dospělo až do šesté série nájezdů, kde o triumfu Kanců rozhodl jejich kapitán Milan Šiller.

Prague Rats na úvod sezony zvítězili v Černošicích

sobota 04.05.2024, 10:22
Vstup do sezony se vydařil Prague Rats, pražský celek na úvod zaznamenal přesvědčivou výhru v Černošicích. Hostující tým se dostal do vedení už zkraje utkání a náskok po celou dobu udržoval. Domácí se ke gólovému slovu dostali dvakrát, jejich snížení ale k bodovému zisku nevedlo.