Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy 2023 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2023 – Play-off Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2023 – Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2023 – Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Hradec Králové díky skvělému závěru přetlačil Roller Storm

sobota 11.05.2024, 12:45
Dramatické utkání mezi Roller Stormem a Hradcem Králové rozhodovala až poslední minuta. V prvním poločase předvedli domácí Pražané bleskový obrat, během kterého smazali dvoubrankové manko a navíc se zvládli dostat do vedení. Hosté se ale nevzdali a na každý další gól soupeře našli odpověď. Zápas rozhodlo vyloučení v závěru.

Přerov při vstupu do sezony rozstřílel Boskovice, Plášek nasbíral sedm bodů

sobota 11.05.2024, 12:39
Inline hokejisté Přerova porazili v premiérovém utkání této sezony STILMAT extraligy doma Boskovice vysoko 10:4. Na výhře Night Birds se hattrickem a čtyřmi asistencemi podílel útočník Karel Plášek. Jeho spoluhráč Jakub Navrátil proti Jihomoravanům pro změnu jeden gól vstřelil a na čtyři nahrál. Dvakrát se na přerovské straně trefili Daniel Indrák s Tomášem Hanákem, za hosty si připsal dvě branky Stanislav Husák.

Čtyři zápasy na Nikolajce, Zlín míří do Uherského Brodu. Běží už 1. liga

pátek 10.05.2024, 09:00
Inline hokejisté Hradce Králové a Zlína se po prvním kole Stilmat extraligy nacházejí na prvních místech skupin Západ a Východ. Východočeši, v jejichž dresu před týdnem úřadoval šestigólový Filip Kuťák, se tentokrát utkají se dvěma soupeři z Prahy. Na Moravě se proti bývalým spoluhráčům ze Zlína postaví v barvách Uherského Brodu mimo jiné Jiří Suhrada. Jeho Kanci ztrácejí na Devils dva body.

Brankář Zlína Michal Kořének: Každý rok se na inline těším, víc si zachytám. Co mladí spoluhráči?

neděle 05.05.2024, 19:00
Dva venkovní zápasy, dvě výhry. Inline hokejisté Zlína odstartovali novou extraligovou sezónu nejlepším možným způsobem. Na dopolední výhru 8:4 v Boskovicích navázali odpoledne v Brně, kde v napínavé a vyrovnané bitvě přehráli domácí Mission Roller 6:5. Lví podíl na obou vítězstvích měl brankář Michal Kořének, kterého těší, že si znovu můžete prodloužit sezonu na kolečkových bruslích.

Hradec Králové rozstřílel Hořovice!

sobota 04.05.2024, 16:30
Třináct branek Hradce Králové zpečetilo úvodní hrací den, v němž kralovali týmy hostů. Hořovice gólově sice také nestrádali, jenže na jízdu soupeře nestačili. Šestkrát se za hosty trefil Filip Kuťák, po pěti bodech zaznamenal Aleš i Tomáš Pulpánovi nebo Zdeněk Čáp.